Productie Volvo V60 en S60 Polestar verdubbeld

volvo_s60_polestar_official_008

Niet verrassend dat de Volvo Polestar het veel beter doet dan initieel gepland. Dat de blauwe Volvo's het zo goed doen heeft ongetwijfeld te maken met de beperkte oplage van 750 stuks. Maar gezien het commerciële succes komen er nu nog eens 750 stuks bij.

Met in totaal 1.500 Polestar-exemplaren van de S60 en V60 blijft het nog steeds een zeldzaam beestje. Voor Polestar is het als submerk alvast schitterend nieuws dat de klanten zo positief reageren op hun eerste productiewagen.

”We are delighted to see the positive response from customers all over the world on our very first production car. This marks another important milestone for Polestar,” aldus Christian Dahl, CEO van Polestar.

In hetzelfde bericht laat Volvo weten dat ze de Polestar in vijf extra landen zal gaan aanbieden. Initieel waren dat er acht en dat worden er nu dertien. Wie dacht dat België er ging tussen zitten is er aan voor de moeite, de Polestar zal opnieuw niet beschikbaar zijn in België - ondanks geruchten. De landen die wel toegevoegd werden liggen allemaal in het Midden-Oosten. Het betreft: Bahrain, Koeweit, Libanon, Oman, Qatar en de United Arab Emirates.

Auteur: Auteur: Pieter A.
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws