Volvo XC90 Lounge Console Concept: Minder stoelen, meer luxe

volvo-xc90-lounge-console-concept_02

De Zweden hebben nog maar pas hun superluxueuze XC90 Excellence voorgesteld, of ze komen al met een variatie daarvan op de proppen. De XC90 Lounge Console is momenteel nog een concept, maar het toont wel hoeveel luxe je kan hebben zonder een passagiersstoel vooraan.

Alle toplimousines hebben wel een functie waarbij je de voorste passagiersstoel kan laten wegklappen. Belangrijk, want zo heb je als CEO meer ruimte achterin om even languit te zakken na een lange werkdag.

Bij Volvo nemen ze die denkpiste nog een stapje verder. Want de XC90 Lounge Console maakt komaf van die storende passagierstoestel vooraan en vervangt hem met een 'overdaad aan functies'. Zo krijg je een voetsteun - poef in de volksmond -, een grote werktafel met een spiegel, opslagplaats voor juwelen, accessoires en make-up en een groot 17-duims scherm voor videoplezier.

volvo-xc90-lounge-console-concept

Volvo zou een slimme zet doen door dit in productie te nemen. Want een robbertje vechten met de Duitse drie - lees: Audi A8, BMW 7 Reeks en Mercedes S-Klasse - zou misschien wat zwaar vallen met de XC90 Excellence. Zorgen ze echter voor een unieke twist met opties die je niet bij de Duitsers vindt, zoals een overvloed aan ruimte, dan kunnen de Zweden hier wel eens een hoop klanten overtuigen.

volvo-xc90-lounge-console-concept
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws