Sin R1 laat nu ook zijn productiegedaante zien

production_sin_r1_2

Een tijd terug was hij al gepasseerd op onze website en nu hebben we ook de officiële beelden ontvangen van hoe de productiewagen er gaat uitzien.

Zijn officiële voorstelling is gepland voor het salon van Frankfurt binnen 2 maanden, maar Sin Cars kon het niet laten van toch al wat beeldmateriaal de wereld in te sturen in afwachting daarvan. Aan het eind van de zomer wordt de productie gestart zodat leveringen vrij kort na de IAA van Frankfurt mogelijk zouden zijn en er zijn intussen ook wat nieuwigheden onderhuids die het merk aangkondigd. Zo komt deze R1 met ABS en ESP, kreeg het interieur een opfrissing, het stuurwiel werd veranderd, de middentunnel is nieuw en er werd een infotainmentsysteem toegevoegd in tabletformaat. Standaard gaan ook Recaro-sportzetels, een elektronisch verstelbare achtervleugel en een nieuw uitlaatsysteem toegevoegd worden.

De motor is afkomstig van General Motors en is niet bepaald een doetje. Want met een 6.2 liter V8 die 525 pk levert wordt dit lichtgewicht in 2.5 seconden naar de 100 km/u gesmeten en een topsnelheid zou boven de 300 km/u moeten uitkomen. Volgens Sin Cars is de wagen ergens aan de Franse riviera te spotten op dit moment, en gaan er nog verschillende andere Europese locaties aangedaan worden voordat de officiële voorstelling in Frankfurt gaat plaatsvinden.

Auteur: Auteur: Bram
Reacties: 0 reacties

Tags

sin, r1

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws