Mercedes V-Klasse krijgt ook de AMG badge op de kont

2015 Mercedes V-Klasse AMG line

Voor het circuit is hij net wat te lomp en misschien wel een flink stuk te zwaar, maar omdat ook het oog wat wil hebben ze bij Mercedes de V-klasse aan de buitenkant er wat sneller doen uitzien. En het resultaat mag er best zijn.

Tijdens het salon van Frankfurt gaat de wereld een nieuwe AMG Line badge zien op een model waarvan je het misschien niet zou verwachtten. De V-klasse is niet bepaald de spurtbom van het gamma, en dat is maar normaal voor een wagen met die afmetingen. Daarom is het enkel een optisch pakket dat zicht voornamelijk richt op een wat sportievere look en de potentiële eigenaar de kans geeft zijn V-klasse wat meer te personaliseren.

Beschikbaar bij de dealer vanaf eind 2015, gaat de AMG-Line een update geven aan voor- en achterbumpers, de zijschorten en een nieuwe 19 duim AMG-Line velgen. Extra opties komen er in de vorm van een panoramisch dak, LED-verlichting en de nodige i-pad houders om kleine of grote kinderen bezig te houden.

Volker Mornhingweg, die aan het hoofd staat van de Mercedes Vans afdeling, liet nog ontvallen dat de V-klasse klant van vandaag net dat tikkeltje meer wenst dan vroeger in dit segment en dat het grote deel van de klanten heel wat extra opties in hun busje wensen. Met dit AMG-Line pakket aan de optielijst toe te voegen worden de mogelijkheden van de V-klasse op het niveau van de personenwagens getild.

2015 Mercedes V-Klasse AMG Line

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws