Volvo verkoopt verfspray die je leven kan redden

volvo-life-paint_01

Volvo's visie om tegen 2020 geen gewonden of doden meer te hebben in een nieuwe Volvo trekt zich ook door buiten het comfort van het interieur. Het Zweedse merkt start in België namelijk met de verkoop van een spray die je over je lichaam moet spuiten 's nachts. Niet tegen de okselgeur of om muggen weg te houden, wel voor de zichtbaarheid.

De donkere wintermaanden bieden zich stilaan aan waardoor er weer gevaarlijke tijden zijn aangebroken voor zwakke weggebruikers. Want door duisternis en het slechte weer zijn zwakke weggebruikers niet altijd zo zichtbaar in het verkeer. Volvo wilt daar nu verandering in brengen met haar 'Volvo Life Paint'-spray. Een reflecterende spray (die overdag onzichtbaar is) die je op jas, fiets of helm kan spuiten en er voor zorgt dat je licht weerkaatst als een malle in het duister. Stukken veiliger natuurlijk voor automobilisten.

De spray kadert in Volvo's manifest om tegen 2020 geen enkele zwaar gewonde of dode meer te hebben in een Volvo na een ongeval. Al denken ze dus blijkbaar ook aan mensen die niet in een Volvo zitten. De spray is vanaf 30 oktober te koop bij de Volvo-dealers en moet 14,95 euro kosten.

volvo-life-paint
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 2 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Els De Raedt 14:12
afbeelding van Els De Raedt

Waar is de Volvo Life Paint te koop?

Yvesw 14:18
afbeelding van Yvesw

"De spray is vanaf 30 oktober (2015) te koop bij de Volvo-dealers en moet 14,95 euro kosten."

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws