Officieel: Mini John Cooper Works Cabrio (2016)

mini-john-cooper-works-cabrio-2016_02

Mini zaag het dak van haar John Cooper Works zodat je nog beter kan luisteren naar de norse uitlaattonen. Waardoor dit de Mini Cabrio wordt waar je ook als man in gevonden wilt worden.

Een hongerstillende pretraket vinden de John Cooper Works. Deze cabrio-variant gooit ook nog eens het zonnetje op je kruin in de mix. Visueel moet je puur denken aan de stoerder bebumperde JCW, minus een dak. Het is te zeggen het stoffen dak laat zich in 18 seconden wegklappen terwijl je maximaal 30 km/u rijdt.

Schijnt de zon eenmaal in het interieur, dan merk je het JCW-specifieke stuur, versnellingspook en aangepast instrumentarium op. O ja, voor de liefhebbers, de koffer slikt tot 215 liter.

mini-john-cooper-works-cabrio-2016

Van 1.6 naar 2.0

Krachtbron van dienst meet 2-liter, kent vier cilinders en is ook in de cabrio goed voor 231 pk en 320 Nm koppel. Klanten hebben de keuze tussen een manuele zesbak of een zestraps automaat. Afhankelijk van je keuze snel je naar de honderd in respectievelijk 6,6 of 6,5 seconden. Op de Duitse Autobahn kan je alvast 240 km/u halen. Al raden we aan om dat met gesloten kap te doen.

mini-john-cooper-works-cabrio-2016

Zit je eerder op een bochtig parcours? Dan helpt het aangepast onderstel, het elektronisch differentieel en het remgerief van Brembo je wel op weg. Prijzen zullen spoedig volgen.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
koenkje² 12:29
afbeelding van koenkje²

//EDIT: Aangepast thx

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws