Officieel: Toyota Corolla Facelift (2016)

2016-toyota-corolla_01

Na de Auris en RAV4 steekt Toyota ook de Corolla in een fris pak. Waardoor de grijze muis wat van zijn kaalbollig imago verliest vanaf 2016.

De Corolla, veel bejaarder kan je niet gaan bij Toyota. Al moeten we die denkpiste misschien vanaf de facelift achter ons laten, want Toyota laat bompa het trainingspak van de Auris aantrekken met de facelift. Daardoor krijgt de voorkant de moderne snoet met toegespitste koplampen en valt er achteraan LED-achterlichten te rapen. Autofans die kicken op details zullen ook nog deurklinken met chromen afwerking en nieuwe 16-duims velgen opmerken. Al behoren ook 17-duimers tot de mogelijkheden.

Diep vanbinnen maakt Toyota's Safety Sense systeem zijn opwachting. Waardoor je Corolla beschikt over Lane departure warning, verkeersbordherkenning, automatisch grootlicht, botswaarschuwing en een hoop andere veiligheidsnufjes. Vanaf de zomer staat de Corolla bij de Toyota-dealer.

2016-toyota-corolla
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 3 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Evo x 13:46
afbeelding van Evo x

Zo'n corolla sedan vond 'k altijd vrij plattekes, deze snuit heeft het wel. Hatchback doet hier al 12j iedere dag waar hij voor gemaakt is, starten en rijden zonder in de garage te sukkelen. In tegenstelling tot hun auris en afgeleiden heeft deze het wel, en met zowat het hoogste betrouwbaarheidsimago.

O 2 16:52
afbeelding van O 2

Zo is dat, EVO X, spijtig dat men er geen d4d 1.6, van BMW, of een hybride versie van maakt, de 1.4 d4d is wat plattekes vind ik, het zou een ooie opvulling zijn tussen Auris en Prius..

luc 16:16
afbeelding van luc

IDD, met de BMW 1.6, of 2.0 L, zou ik hem ook willen bestellen, hopelijk komt dit de betrouwbaar niet in het gedrang ?

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws