Isuzu D-Max Fury is furieus gelimiteerd

isuzu-d-max-fury_01

Niet enkel BMW viert dit jaar haar honderdste verjaardag, ook Japanse constructeur Isuzu heeft in 2016 honderd kaarsjes op haar taart staan. Die kaarsjes kan je aan gort rijden met de D-Max Fury, een voor België op 45 stuks gelimiteerde stoerdere versie van de reguliere D-Max.

Dat we stiekem een zwak hebben voor de 'Dacia uit pick-upland', want de D-Max is een no nonsense product en een geboren sleurbeest. Omdat Isuzu dit jaar haar honderdste verjaardag viert vond het Japanse merk de tijd rijp om het sleurbeest een wat stoerder voorkomen te geven. Het resultaat is deze voor België op 45 stuks gelimiteerde D-Max Fury.

De Fury onderscheidt zich van zijn minder furieuze broertjes door de exclusieve Magma Red koetswerkkleur dat wordt geaccentueerd door zwarte accenten rondom. De nodige Fury-badges maken het geheel dan af. Onder de kap verandert er niets waardoor je de beschikking krijgt over de gekende 2.5-liter twinturbo diesel met 163 pk en 400 Nm. Genoeg om 3,5 ton mee te sleuren en nog eens 1 ton kwijt te geraken in de laadbak.

 isuzu-d-max-fury

Eén van de 45 exemplaren op de kop tikken? Dan moet je minimaal 34.950 euro veil hebben. Serieus wat opcentiemen tegenover de instap-D-Max, maar je krijgt wel serieus wat uitrusten in de plaats.

 isuzu-d-max-fury
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws