Jaguar Land Rover doet SVO stulpje van 23 miljoen cadeau

svo_technical-center_01

Dat ze bij jaguar Land Rover best blij zijn met het gerief waar SVO mee op de proppen komt. Want de bedenkers van de F-Type SVR en Range Rover SVR krijgen een stulpje van 23 miljoen euro om nog straffer gerief te verzinnen.

In navolging van een hoop andere luxemerken kan je de laatste jaren met je Jaguar of Land Rover bij Special Vehicle Operations terecht om je interieur hetzelfde pimpelpaarse kleurtje te geven als je bontjas. Het grof geld valt tegenwoordig nu eenmaal uit personalisatieprogramma's te halen. Dat het een lucratieve markt is blijkt uit de investering die Jaguar Land Rover doet in SVO. Want de werknemers mogen voortaan knutselen in een gloednieuw Technical Center in Coventry (VK) ter waarde van 20 miljoen Britse pond (tegenwoordig zo'n 23 miljoen euro).

Funderingsproducten aldaar zijn de F-Type SVR, Range Rover SVR en de Range Rover SVAutobiography. Al luistert de afdeling - als je zakken maar diep genoeg zijn - ook naar je persoonlijke wensen. Om op die manier een emotionele connectie te creëren met je nieuw voertuig', aldus Jaguar Land Rover.

 svo_technical-center
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Adriaan 16:15
afbeelding van Adriaan

miljoen, miljard, klein verschil in spelling, groot verschil in realiteit ;-)

//EDIT: Er glipten wat nullen uit ons toetsenbord. Bedankt!//

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws