Carat Duchatelet stretcht Bentley Bentayga

bentley_bentayga_carat-duchatelet

Voor wie de Bentley Bentayga niet luxueus genoeg is, is er het Belgische Carat Duchatelet. Het bedrijf stelt een verlengde versie van de Bentayga voor. Niet zomaar wat langer, de wagen is in totaal 30 centimeter langer dan het origineel.

Het doel van de verlenging is natuurlijk om diegene die achterin zit te verwennen. Carat Duchatelet maakt daarom wat extra centimeters tussen de voorzetel en de B-stijl en haalt de overige centimeters tussen B-stijl en achterwiel.

hogerop

Om diezelfde achterste passagiers voldoende hoofdruimte te geven wordt de daklijn met 10 centimeter verhoogd. Het resultaat is een model dat er even kloek uitziet als de Bentayga, aangezien Bentley de hele daklijn met 10 centimeter verhoogt en niet alleen de achterzijde wat rechter trekt. Pantsering van het voertuig is ook mogelijk, al is dat een kwestie van wat de klant wil. Prijzen voor deze Bentley Bentayga by Carat Duchatelet geeft het bedrijf niet.

bentley_bentayga_carat-duchatelet

Carat Duchatelet kan je kennen van de one-off Lexus LS600h Landaulet met plexiglazen dak ter gelegenheid van het huwelijk van prins Albert van Monaco. Ook voor pantsering van je luxewagen moet je bij Carat Duchatelet zijn. Wie al wat langer meegaat kent ze ook van de ombouw van Mercedessen.

bentley_bentayga_carat-duchatelet

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Wim 16:15
afbeelding van Wim

op zich geen slecht concept

Uw reactie