Decadent: Saudische prins koopt Bugatti Chiron & Vision GT

bug-duokoop

Baas boven baas of miljarden boven miljarden. Want een Saudische prins kocht niet enkel een Chiron, hij nam meteen ook de Vision GT Concept van Bugatti mee.

Zeldzaam en extreem duur, zo'n Bugatti Chiron. Heb je echter even gefortuneerde kennissen als Prins Badr bin Saud - zijn vermogen wordt geschat op 21 miljard dollar -, dan is de kans groot dat er nog wat Chirons op de oprit staan bij een feestje. Je moet dus al de extra mijl gaan om nog indruk te kunnen maken. Wel, dat deed de Saudische prins ten volle.

Zo wou hij niet zomaar 'een Chiron', hij moest de Chiron hebben die op het autosalon van Genève stond dit jaar. Of anders gezegd; de eerste Chiron die we ooit te zien kregen. Alsof dat nog niet genoeg was nam de prins ook de Vision GT Concept mee naar huis, een conceptwagen die werd ontwikkeld voor de Gran Turismo racegame. Hoeveel miljoen hij hier voor heeft moeten neerleggen? Als je weet dat het duo per opbod werd verkocht en dat een standaard Chiron al snel over de 2 miljoen gaat... Ach, voor Badr bin Saud is het hoogst wat zakgeld. Jaloers?

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws