Kassa kassa: Lamborghini SUV moet productie verdubbelen tegen 2019

lamborghini-urus

De relatief verse CEO van Lambroghini, Stefano Domenicali, heeft hoge verwachtingen van de op til staande SUV van het merk. Die moet tegen 2019 de productie namelijk gaan verdubbelen tot 7.000 stuks. Het lukte Porsche tenslotte ook met de Cayenne.

Misschien wel een slimme zet van het Italiaanse merk, zo'n SUV. Want de gemiddelde koper geeft geen moer om de exclusiviteit (lees: oplage). Daarom is het een handig platform om geld binnen te rijven. Een denkpiste die ze bij Lamborghini helemaal volgen, want het heeft zichzelf een limiet van 3.500 sportwagens per jaar opgelegd. Hoe breng je dan stukken meer geld binnen? Juist ja, die productieversie van de Urus.

CEO Stefano Domenicali gaf aan Reuters alvast te kennen het model te pushen als hell vanaf de lancering in 2018 om de productie van het Italiaanse merk te verdubbelen. Volgens hem staan inwoners van de Verenigde Staten namelijk te springen voor zo'n modelletje. Want geef toe, iedereen met centen heeft ondertussen wel al een Porsche Cayenne gehad...

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws