Land Rover Discovery laat vierkante ouders achter zich

lr-discovery-teaser_03

Eind deze maand zal Land Rover met grote trom de nieuwe generatie Discovery lanceren. Omdat ze zelf niet kunnen wachten zwieren ze al z'n voorsteven het internet op. Adieu vierkant lijnen, welkom bol smoelwerk.

Bij Land Rover hebben ze er voor gekozen om hun gamma te laten vertakken in drie lijnen; Defender, Range Rover en Discovery. In die Discovery-lijn kregen we eerder al de Discovery Sport. Die krijgt vanaf dit jaar versterking van zijn grotere broer, de Discovery. Dat 'groot' kan je letterlijk nemen. Want waar een Range Rover zijn afmetingen nog gebruikt om luxe in elk hoekje te verbergen zal de Discovery een werkbeest worden met zeven zitplaatsen. Tot dusver een vertrouwd recept.

De nieuwigheid zal 'm vooral in het design zitten. Want waar het voordien allemaal nogal hoekig - en daardoor robuust - aanvoelde, zal de nieuwe een stuk boller worden. Of je dat verwacht als Land Rover-klant, dat is een ander paar mouwen. Al zijn we er zeker van dat hij niet moet inboeten op offroad-kwaliteiten tegenover zijn voorgangers. Op 28 september laten de Britten alle info los.

lr-discovery-teaser
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 2 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
KingRollo 11:37
afbeelding van KingRollo

De evolutie van hoekige naar bolle vormen zal dan beter aangepast zijn aan de looks van het clienteel

Wim 17:31
afbeelding van Wim

hmm, ben toch meer voor hoeken, maar we zullen zien

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws