Nissan NV300 is vier-op-een-rij

nissan-nv300_1

Nog wat bedrijfswagennieuws, met de IAA in Hanover op het menu. Nissan presenteert er de NV300, de missing link tussen de kleine NV200 en de stevige NV400.

En met vier-op-een-rij bedoelen we dat het model de vierde is in een reeks van een model die door intussen vier constructeurs gedeeld wordt. Zo was de Renault Trafic de basis, waarna Opel de Vivaro voorstelde en Fiat de Talento. Nissan maakt nu gebruik van de alliantie met Renault om de NV300 te presenteren.

voetbal

Eerder plaagden ze al door hem deels te laten zien, maar nu gooien ze het doek er dus helemaal af. Nissan wijzigt vooral de grille en de voorbumper, want verder vallen er weinig verschillen waar te nemen ten opzichte van de eerder genoemde drie. Ook deze NV300 is er in twee verschillende lengtes en twee verschillende hoogtes, waardoor je een pak configuratiemogelijkheden krijgt. Ook een Combi-personenwagen versie is er, met plaats tot 9 inzittenden.

Onder de kap ook geen verrassingen, Nissan biedt ook de 1.6 dCi in al zijn smaken aan, met vermogens van respectievelijk 95, 120 of 125 en 144 pk. Nissan plakt wel een garantie van 5 jaar op de wagen, met een maximum van 160.000 km.

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
hans slagmulder 02:24
afbeelding van hans slagmulder

Eindelijk, er zullen heel wat kleine zelfstandigen en grote bedrijven met dito wagenpark hun hart kunnen ophalen!

Guy Van Audenhoven 09:09
afbeelding van Guy Van Audenhoven

Het volume van deze wagen is ideaal, maar is er geen enkele fabrikant die denkt aan een benzine motor voor diegene die altijd korte <5km verplaatsingen hebben?

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws