Mini kondigt Countryman plug-in aan

mini-countryman-plug-in_01

Moederbedrijf BMW heeft al langer plug-ins in haar gamma staan, dochtermerk mini mag nu profiteren van die Duitse know-how. Waardoor ook mini aan de elektrificatie gaat, onder de kap van de tweede generatie Countryman.

Waarschijnlijk net niet op tijd klaar voor het autosalon van Parijs, de tweede generatie Countryman. Al is de kans natuurlijk reëel dat mini het toch wel belangrijk model houdt voor Genève begin volgend jaar. Want hij is bijna klaar en gaat aan de plug-in. Dat eerst wisten we al, dat tweede weten de Britten nu met trots te zeggen.

Daarvoor moet je trouwens geen ingewikkelde hersenkronkels zoeken, want de Countryman komt op hetzelfde chassis te staan als de BMW X1 en 2 Reeks Active Tourer. En jawel, die tweede bestaat als plug-in. Waardoor mini dus gewoon heel de bestaande set-up verpakt moet krijgen onder de schulp van de nieuwe Countryman. Denk dus ook aan een Countryman met meer dan 200 pk en een elektrische range van zo'n 40 kilometer.

mini-countryman-plug-in

Waardoor je een groen evenwaardig alternatief hebt op de Cooper S-variant. We kijken er alvast naar uit.... begin 2017, mini?

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws