Nissan Micra eindigt carrière als breedsmoelkikker

nissan-micra-midnight-edition_01

De nieuwe generatie beleefde zijn debuut op het autosalon van Parijs, het uitgaande model mag zijn laatste gloriemoment beleven op de São Paulo International Motor Show. Daar toont Nissan namelijk de Micra Midnight Edition, Braziliaans voor 'breedsmoelkikker'. Althans, dat denken we.

De gloednieuwe generatie Micra breekt stevig met zijn verleden. Want bolle brave lijnen worden ingewisseld voor een sterke visuele beeldtaal. Iets dat het Nissan Design Estúdio Rio aan het denken zette, want waarom zou de uitgaande Micra niet stoer kunnen zijn? Hun antwoord is deze Micra Midnight Edition. Knalrood, stoer en vooral stevig gebekt.

Al stoppen de designers daar niet, want ze plaatsen subtiele accenten over de gehele carrosserie. Kijk maar naar het zwart dak en de zwarte lijn die vanuit de koplampen over de flank loopt. Best fraai, al zeggen we het zelf.

Veel heeft Nissan niet te zeggen over deze wagen, waardoor het waarschijnlijk een eenmalige concept is die de stap naar de hoekige Micra wat draaglijker moet maken.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie