Toyota op het autosalon van Brussel 2017

toyota-salon-brussel-2017

Je raadt het nooit, Toyota gaat voor nog meer hybrides. Ze hebben er wereldwijd al 9,5 miljoen verkocht en maar liefst 40% van de in België verkochte Toyota's zijn hybrides. Wat krijg je te zien: de nieuwe CR-H, de GT86 facelift, de nieuwe Hilux, de nieuwe Prius Plug-In en de nieuwe PROACE.

De showstealer gaat natuurlijk de alles behalve saai gelijnde C-HR (C-HR rijtest) worden. Of het zijn hoekige lijnen zijn, de CVT-transmissie of die herkenbare achterlichten, de C-HR wist al veel reacties op te wekken. Na een week was onze impressie dan ook al meer dan 5.000 kliks verder.rijtest-toyota-c-hr-2016

Op de nieuwste Prius Plug-in krijgt een prominent plekje, met amper 22g/km en 1L/100km verbruik zegt Toyota een heuse wereldrecordwagen in hun gamma te hebben. In full electric modus kan hij 63 theoretische kilometers ver. Ohja, en zonnenpanelen op je dak staan wel lekker groen.

Prius Plug-In 2016

Naast een lifestyle SUV en een ecoridder komt Toyota ook met de facelift van hun rijdersauto, de GT86. Onthoud vooral meer LEDs, andere bumpers en beter interieurmaterialen.

Toyota GT86 facelift 2016

Het is uiteraard het "klein" salon dit jaar. Dat betekent ook lichte vrachtwagens, en die heeft Toyota. De PROACE VAN en PROACE VERSO zijn lichte bestelwagens, iets waar de Japanners natuurlijk wel kaas van hebben gegeten.

Toyota Proace 2017

Waar het Japanse merk ook in uitblink zijn natuurlijk pick-ups. De onverwoestbare Hilux zit na 18 miljoen verkochte exemplaren reeds aan de 8ste generatie en is de best verkocht pick-up in Europa.

Toyota-hilux-2016

Genoeg te zien dus bij Toyota, je kan ze vinden in Paleis 9.

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
JanMijnBotte 13:29
afbeelding van JanMijnBotte

"De PROACE VAN en PROACE VERSO zijn lichte bestelwagens, iets waar de Japanners natuurlijk wel kaas van hebben gegeten." - Betekent dit dat ze eindelijk van die re-badged dure Franse bestelwagens af zijn? Of gaan ze blijven re-badgen?

Menck 23:09
afbeelding van Menck

De nieuwe ProAce van en ProAce verso ZIJN re-badges. Check dienaangaande de evenknieën van Peugeot en Citroën maar eens.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws