Wat?! Deze Isuzu D-Max Artic Truck kost 55.650 euro

isuzu-d-max-arctic

Een pick-up waarmee je de noordpool kan overleven, dat moet deze D-Max AT35 zowat zijn. Zijn prijskaartje zal je eveneens de bibbers geven, want de Japanners vragen minstens 55.650 euro voor deze uitvoering, meer dan het dubbele dan je kwijt bent voor de instap-D-Max. Een antarctische brug te ver?

Isuzu heeft de D-Max onder het mes gestuurd en de 2.5-liter diesel ingewisseld voor een 1.9-liter diesel. Die facelift krijgt een nieuwe topversie, die Isuzu trouwens toonde op het autosalon van Brussel, en krijgt het AT35-derivaat. Waarbij AT staat voor Arctic Truck en 35 voor de bandenmaat. Gebaseerd op de Double Cab LSX automaat (lees: het full-optionmodel) voegt de AT35 nog een 12 centimeter verhoogd koetswerk toe dat ook 18 centimeter breder staat. Spatlappen, trekhaak en extra brede sidesteps maken het plaatje af.

Technisch is de AT35 identiek aan de LSX-uitvoering. Waardoor de 1.9 diesel blijft beschikken over 164 pk en 360 Nm. Het trekvermogen van 3,5 ton zal je nodig hebben om de extra zak geld af te leveren bij de dealer. Want Isuzu vraagt minimaal 55.650 euro voor deze Artic Truck. Een meerprijs van zo'n 20.000 euro tegenover de LSX. Je moet er wat voor over hebben om de noordpool te overleven.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 2 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Kevin 20:34
afbeelding van Kevin

En hij ziet er zo goed nog niet uit ook niet die Audi ;)

B4 20:39
afbeelding van B4

Veel geld maar bij de concurrentie zou deze vermoedelijk nog iets meer kosten

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws