Officieel: Honda Jazz facelift (2017)

honda-jazz-facelift_01

De vaak vergeten Japanse B-segmenter wordt in een nieuw jasje gestoken. Waardoor de meest praktische B-segmenter terug even de aandacht op zich kan vestigen. Het leven is moeilijk, als je Honda Jazz heet.

Het is de meest doordachte B-segmenter op de markt, de Jazz. Alleen zorgen zijn styling, povere motorenkeuze en gebrek aan spotlight voor trage verkopen. In Europa althans, want buiten de EU - waar de Jazz meteen ook door het leven gaat als Fit - loopt het allemaal iets vlotter.
Fijn geboetseerd voor de Europese markt is de Jazz dan ook niet echt. Of vanaf facelift toch iets meer.

honda-jazz-facelift

Het nieuwe smoelwerk laat het kleintje namelijk iets zelfzeker voor de dag komen. Net zoals de achterlichten met doorlopende led-strook. Verwacht alvast dat de facelift de praktische details van zijn voorganger zal overnemen. Net zoals de motorisaties, waardoor je in ons Belgenland kijkt naar een 1.3 benzine met manuele zesbak of CVT.

honda-jazz-facelift
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Ronald Colonne 16:11
afbeelding van Ronald Colonne

Inderdaad het beste concept in het B segment, en daarboven zelfs ook nog !
De magic seats hebben Honda geen windeieren gelegd !!
De 1,3 motor is inderdaad het tragische aan deze wagen ,ik rij er zelf mee ,en koppel is nagenoeg onbestaande ..., komt daarbij dat het verbruik redelijk hoog is ,tussen de 7 en 8 liter .Maar er zou verbetering op komst zijn met de 1,0 turbo, een juweeltje ! en vooral de hybride met de I-mmd technologie waar ik zeer veel van verwacht , maar dat zal natuurlijk van de betaalbaarheid afhangen !!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws