Renault Trafic SpaceClass richt pijlen op V-Klasse

renault-traffic-spaceclass_01

Nee, de Initiale Paris-term plakt Renault niet op haar meest luxueuze Trafic-uitvoering. Waardoor het antwoord op de Mercedes V-Klasse door het leven moet gaan als Trafic SpaceClass. Ook klassevol natuurlijk.

Kan je bij Mercedes terecht voor de V-Klasse, de S-Klasse in busjesvorm, dan blijft de Renault Traffic vooral een werkpaard. In personenversie evenwel een comfortabel en stil paard. Al ontbreekt het de Traffic aan leder om zakenmensen met grote gezinnen te overtuigen. Tot nu, want Renault haalt op het filmfestival van Cannes het doek van de Trafic SpaceClass, de meest luxueuze variant van de Traffic zeg maar.

renault-traffic-spaceclass

Die luxe toont zich via een lederen interieur, ledleeslampjes, klaptafeltjes, de nodige USB-aansluitingen, getinte ruiten en een voor de 9 inzittenden te personaliseren aircosysteem. Van buitenaf herken je de SpaceClass aan een aangepaste grille, koplampen, in koetswerkkleur gespoten bumpers en 17-duims velgen. Of je hier echt mee kan wedijveren tegenover een V-Klasse, dat betwijfelen. Al gaan we er prat op dat deze Traffic wel eens de helft van de prijs kan kosten. Die prijzen krijgen we dit najaar, wanneer de uitvoering de verkoop in gaat.

renault-traffic-spaceclass
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws