Porsche onthult 911 GT2 RS op E3

porsche-911-gt2-rs-forza

De Electronic Entertainment Expo (E3), de jaarlijkse hoogmis voor gamers allerlande en ook een beetje voor autofans. Want naast de verschillende racegames die er worden voorgesteld heeft Porsche er dit jaar ook het doek gehaald van de 911 GT2 RS, de big daddy van de 911 zeg maar.

Aanleiding voor die doekophaling was trouwens een racegame, Forza Motorsport 7 van Microsoft om exact te zijn. De Porker zal namelijk op het coverbeeld van de game staan, daar waar de vorige editie nog pronkte met de Ford GT er op. Een sneer naar EA Games trouwens, want tot nog niet zo lang geleden had die game-ontwikkelaar een exclusiviteitscontract met het Duitse merk dat al dateerde uit een tijd dat games nog uit een pixel of twintig bestonden.

Terug naar die GT2 RS, specs laat Porsche nog niet vrij, wel gaf de wagen er gewoon zonder camouflage een acte de présence. Het maakt dat we alvast naar het brute uiterlijk kunnen staren. Met veel gelijkenissen aan de GT3 RS, dat wel maar evenzeer met unieke accenten. Denk aan de plaatsing van de uitlaten achteraan en de verder opengewerkte voorbumper.

Echt sierlijk kunnen we de GT2 RS niet noemen. Hoeft ook niet, want dit is een racewagen voor de openbare weg. Bekijk hieronder de wagen in digitaal ornaat:

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws