Audi TT en R8 nu nog opvallender met Sport Performance Parts

audi_r8_and_audi_ttrs

Vanaf heden moet je niet meer naar een externe tuner om je sportwagen met 4 ringen unieker en opvallender te maken. Audi biedt dit nu ook aan.

Nu enkel nog maar beschikbaar op de R8 en TT, maar Audi wil in de toekomst dit ook op hun andere modellen aanbieden. Hierbij volgen ze de beweging van BMW. Daar bieden ze al langer extra’s aan op hun topversies, tegen extra vergoeding natuurlijk. Maar wie denkt dat het enkel voor uiterlijk vertoon is, slaat de bal wel even mis. Audi verkondigt bijvoorbeeld dat de spoiler op de R8 wel aanzienlijk meer downforce creëert wat de handling van de wagen verbetert.

audi-tt-rs

Extra luchtinlaten, extra spoilers, andere velgen, verlaagde wegligging en een Akrapovic-sportuitlaatsysteem zijn de kenmerken van deze Sport Performance Parts en geven de wagens een gemeen uiterlijk waar de lokale tuningclub jaloers op zou zijn. Naast die extra carbon onderdelen kan je ook bij de Audi TT kiezen voor een verstevigingsset in plaats van een achterbank waarbij 20 kilogram bespaard wordt en die gebruik op het circuit weer ten goede komt. Binnenin kan je natuurlijk weer rekenen op het exclusieve alcantara.

audi-r8

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws