Is dit eerste blik op Opel Insignia OPC?

buick-regal-gs-insignia-opc_01

Het Amerikaanse Buick heeft op de Chinese markt de nieuwe Regal in GS-trim voorgesteld. Een uitvoering die bij de vorige generatie gebruikt werd als Amerikaans broertje voor de OPC-variant. Waardoor we hier wel eens naar de nieuwe Insignia OPC kunnen kijken.

OPC, Opel Performance Center. Een naam die past op een Opel Insignia maar niet op een Buick, want de Amerikaanse klant zou voor geen meter weten wat 'Opel' nu juist is. Het is dan ook daarom dat het tweelingbroertje van de vorige generatie Insignia OPC door het leven ging als Regal GS in de VS. De nieuwe Regal - lees: de nieuwe Insignia voor Buick - heeft nu de GS-kuur gekregen in China, waardoor het meer dan aannemelijk is dat we hier naar de nieuwe Insignia OPC aan het kijken zijn. Kracht bijgezet door de typische blauwe kleur en 'zilveren airvents' op de voorbumper.

buick-regal-gs-insignia-opc

Remgerief van Brembo achter 19-duims schoeisel met rubber van Continental doen alvast geloven dat het hier over performantie gaat. Voorin deze Regal GS voor de Amerikaanse markt een 310 pk sterke V6. De Opel Insignia OPC-versie, die zal het naar alle waarschijnlijkheid met minder cilinders moeten doen. Dit omdat Opel zelf al heeft laten vallen dat we op Europese bodem niet moeten hopen op meer dan vier cilinders in de Insignia. Wat we dan gaan krijgen? Een 2-liter viercilinder turbobenzine met een pk'tje of 300. Hopelijk genoeg om mensen te laten dromen van een snelle Opel, want eerlijk is eerlijk; slecht ziet het er niet uit.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws