Fiat Ducato 4x4 Expedition, meest veelzijdige Ducato ooit

fiat-ducato-4x4-4

De Fiat Ducato is de meest gebruikte basis voor vrijetijdsvoertuigen en motorhomes, waarvan de Camping Car basis de meest verkochte vorm op de Europese markt is.

Van Afrika tot in Amerika, van op de Himalaya tot in de woestijn. Nee, niet het liedje van een Vlaamse meisjesband maar wel al de plekken waar deze nieuwe Fiat Ducato 4x4 Expedition je kan brengen en jawel dat slaat op vierwielaandrijving. Op de plaatjes zie je het concept van de Ducato 4x4 Expedition 2017, een beeld van wat je met zo een Ducato allemaal kan aanvangen. Gaan we in de volgende Dakarrally misschien zo een Fiat zien rondknallen?

fiat-ducato-4x4

Deze Ducati staat hoog, echt wel hoog op z’n poten, genoeg grondspeling om over alle terrein te zweven en dan helpt die vierwielaandrijving van Dangel natuurlijk wel. De Expedition krijgt twee lakkleuren mee om zijn uniek voorkomen te versterken en alsof het laadvolume achterin zo een Ducato niet voldoende is, dan heb je nog wat extra plek op het dak dankzij draagstangen.

fiat-ducato-4x4

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Kevin 16:18
afbeelding van Kevin

Ziet er wel leuk uit, zonde dat ik nog net niet zo'n wagen nodig heb :p Heerljik voor de extreme avonturiers onder ons denk ik :p Foto van de binnenkant niet vrijgeven door Fiat?

Pierre Van Hecke 21:53
afbeelding van Pierre Van Hecke

Ik rij met een boxlive camper van knaus . Het is hetzelfde basismodel zonder 4 x 4. Fantastische wagen! Kijk maar eens bij vanomobil hoogstraten! Heel tevreden klant!

Karel Rummens 23:41
afbeelding van Karel Rummens

Graag wat informatie van avonturiers die met een 4×4Ducato Expedition hebben getoerd en hopelijk genoten??
Mvg karel.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws