Mercedes-AMG plaagt Project One naar aanloop IAA

mercedes-amg-project-one-teaser_01

In een zoutloos bericht dropt Mercedes even het nieuwtje dat het haar +1.000 pk sterke hypercar zal voorstellen op het autosalon van Frankfurt. Duitsers en hun ingetoomd enthousiasme, het blijft fascinerend.

Zou elk Italiaans merk een emotievol bericht de wereld in sturen en elk Brits bedrijf van de daken staan schreeuwen dat het Verenigd Koninkrijk het beste is wat de wereld ooit is overkomen. Dan is Mercedes iets droger bij de aankondigen van haar Project ONE, de nieuwe hypercar van AMG.

'De Mercedes-AMG Project ONE zal zijn debuut vieren op het autosalon van Frankfurt. Daarbij zal de tweezitssportwagen het laatste op vlak van efficiëntie en Formule-1 technologie naar de openbare weg brengen. Met een vermogen van meer dan 1.000 pk en een topsnelheid boven de 350 km/u. De showwagen mixt uitstekende raceperformantie met dagelijks gebruik en exemplarische efficiëntie.'

Alsof je net de aankondiging van een een nieuwe Fiat Panda hebt gelezen. Droog of niet, het staat nu al vast de Mercedes-AMG Project ONE compleet bonkers zal zijn. Rivalen zoals de Ferrari LaFerrari en McLaren P1 zijn dat tenslotte ook.

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Quin 11:56
afbeelding van Quin

Op the interwebz circuleert er ook een foto van op de Mercedes-stand met de Project One in al z'n glorie. Geen idee of ie echt is of niet: https://pbs.twimg.com/media/DH8pkZiV0AA_YlB.jpg

Uw reactie