Skoda Vision E brengt elektriciteit weer wat dichter

skoda-vision-e-iaa-2017_4

Niet alleen de Karoq is een grote nieuwigheid bij Skoda. Op de Group Night laten ze de Vision E zien, hun elektrische visie op de toekomst.

Terwijl heel wat merken intussen een elektrisch voertuig in het gamma hebben zitten, experimenteren ze bij Skoda lustig verder met de volgende generatie.

Eerder dit jaar zag je de Vision E al in Shanghai, of op het internet als je niet zo ver wilde reizen, maar op de IAA in Frankfurt brengt Skoda een doorontwikkeling van deze concept car mee.

Deze Vision E bezit 306 volledig elektrische pk's waar volgens Skoda een snelheid van 180 km/u mee gehaald moet kunnen worden. De radius bedraagt daarbij 500 km. Ook autonoom rijden zit in deze Skoda, net als in vele andere producten die Volkswagen en haar familie hier op deze Group Night voorstelt. Skoda werkte naarstig verder aan deze wagen, zodat details als verlichting al dichter bij een productiemodel komen te staan.

De eerste elektrische SUV van Skoda komt er tegen 2020, in 2019 komt er een eerste plug-in hybride aandrijving die in de Skoda Superb geplaatst zal worden.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie