Hongarije staat in voor productie van Audi Q3 en Q4

audi

Anno 2018 krijgen we een nieuwe Q3 en een jaartje later volgt de Audi Q4, die beide in Hongarije het leven krijgen.

De Q3 is momenteel de kleinste cross-over die Audi aanbiedt en sinds zijn lancering in 2011 heeft deze enkel een facelift ontvangen in 2014. Hierdoor acht Audi de moment daar, klaar voor een nieuwe generatie Audi Q3. Deze mogen we verwachten in 2018 en zal zoals veel andere VAG-grief beschikken over het MQB-platform. Verwacht meer interieurruimte, vernieuwd infotainmentsysteem en een lager gewicht. Wat mag je nog meer verwachten? Een plug)in hybride en een volledig elektrische variant natuurlijk.

Audi

Er komt nog een Q-tje bij met de Q4. Logischerwijs situeert deze zich tussen de Q3 en Q5 maar veel andere info is er nog niet gekend. Gaat Audi die andere Duiters achterna door naast cross-overs en een SUV ook nog een hooggeplaatste coupé te leveren? Het is nog onduidelijk, al is er in het verleden wel al eens een TT offroad concept getoond. Gaat de TT met grondspeling de nieuwe Q4 worden? We houden jullie daarover op de hoogte.

De jongens in het Hongaarse Györ gaan dus heel wat werk hebben om naast de bestaande modellen die ze daar nu produceren, A3 berline en cabriolet en enkele RS-en, ook nog eens deze nieuwe te verwerken. Alvast goed voor de werkgelegenheid daar.

audi
Auteur: Auteur: Kenny
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws