Audi start plaagcampagne voor nieuwe generatie A7

audi-a7-sportback-teaser-2017

Audi heeft nog een drukke tijden voor de boeg, want na de lancering van de nieuwe A8 staat er ook nog de A7 en A6 op de planning. Nummertje zeven van de afhaal-Audi zal deze donderdag, 19 oktober, uit de pan mogen. Waardoor het merk aan de plaagbeelden gaat.

Volgens velen de mooiste Audi in jaren, de huidige generatie A7. Waardoor het merk met de vier ringen serieuze schoentjes heeft op te vullen met de nieuwe generatie. Al is het uit het eerste teaserbeeld al duidelijk dat Audi vooral voor een evolutie zal gaan op de huidige generatie. Net zoals ze dat ook al met de A4 en A5 deden. Beeld je iets scherper lijnwerk, een nieuwe grille en een exceptionele afwerking.

Onderhuids natuurlijk het nieuwe MLB Evo platform, dat ook dienst doet onder de nieuwe A8. Goed voor een wat lichtere voetafdruk en uiteraard alle nieuwe tech en motoren. 19 oktober zal Audi de nieuwe generatie A7 voor stellen, dat is deze donderdag. De nieuwe A6, die staat voor volgend jaar gepland. Waarschijnlijk in maart, tijdens het autosalon van Genève.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
user4580 10:49
afbeelding van user4580

Volledig spiksplinternieuw gaat die zijn!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws