Jaguar F-Pace vliegt de deur uit

jaguar_f-pace

Sinds zijn lancering een kleine 2 jaar geleden heeft hij nu de kaap van 100.000 voertuigen bereikt. Dit maakt hem dan ook met voorsprong de snelst verkopende Jaguar in hun geschiedenis.

Het gaat voor de Jaguar F-Pace allemaal van een leien dakje. Eerder dit jaar pakte ze de titel van “World Car of the Year” en “World Car Design of the Year” en nu loopt nummer 100.000 van de band. Laat deze 100.000ste nu voor een belangrijke klant van Jaguar zijn die ook nog eens ambassadeur van het merk is.

José Mourinho, trainer van Manchester United, heeft naast een passie voor voetbal ook een grote voorliefde voor auto’s en in het specifiek Jaguar. In 2014 was hij de eerste in Groot-Brittannië dat kon rond toeren met zijn Jaguar F-Type Coupé en nu krijgt hij nummer 100.000 van de Jaguar F-Pace. Naast een bijzonder gevoel dat hij krijgt bij het ontvangst van de wagen zal hij dat gevoel ook krijgen door hem eerst in elkaar te zetten. De voetbaltrainer heeft zijn handen uit de mouwen getrokken en heeft meegeholpen aan de ontwikkeling van zijn wagen, in fabriekskleding en al.

jaguar-f-pace
Auteur: Auteur: Lelievre Kenny
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws