Bouw Polestar-fabriek in China van start

polestar-china

China is een logische keuze aangezien Geely, die Volvo bezit die op hun beurt Polestar, bezit een gigant is uit het verre Oosten en dit zal wel één van de redenen zijn.

Polestar heeft de productielijn nodig om hun Polestar 1 te kunnen produceren. De plug-in hybride is een tijdje geleden voorgesteld als hun eerste model en moet de weg gladstrijken voor nog meerdere toekomstige modellen. Er zijn ondertussen al denklijnen voor de Polestar 2 en Polestar 3, die namen hebben we ook niet zelf gekozen. De Polestar 2, die volledig elektrisch word, om te concurreren met de Tesla 3 en de Polestar 3 om de aanval op de toekomstige Tesla Model Y in te zetten. Polestar zal zich ook enkel bezig houden met hybride en elektrische modellen, dus verwacht geen puur benzine-slurpende wagen.

De bouw van het fabriek in China zou volgend jaar al voltooid moeten zijn. Zodat het Polestar Production Centre kan beginnen met de productie van hun Polestar 1 waarvan ze er graag 500 per jaar willen van produceren. Om nadien tegen midden 2019 ook de productie van de Polestar 2 op zich te nemen.

Auteur: Auteur: Lelievre Kenny
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws