Extra personalisatie dankzij MINI Yours Customised

2017_mini_yours_customised_01

Voor wie de uitgebreide standaardmogelijkheden tot personalisatie bij Mini nog niet voldoende zouden zijn is er nu Mini Yours Customised.

Mini staat nu niet bepaald bekend om zijn beperkte mogelijkheden tot personaliseren. Integendeel zelfs. Je moet bij wijze van spreken al je best doen om twee identieke modellen in het straatbeeld te zien. Maar geheel met de premiumtrend van de afgelopen jaren mee gaan die vele standaardmogelijkheden voor sommige klanten nog niet ver genoeg. Daarom introduceert het merk nu Mini Yours Customised.

Een uitgebreid aanbod extra mogelijkheden die je de kans geeft om het design van de side scuttles, trims, lichtgevende inleglijsten en LED deurprojectie zelf te ontwerpen. Via een specifiek onlineportaal krijg je bij je lokale dealer de toegang tot een virtuele omgeving die op zijn beurt in contact staat met de Duitse productieafdeling die de gekozen patronen via lasertechnologie en 3D-printers tot realiteit brengt. Mini Yours Customised zal beschikbaar zijn op verschillende modellen in de loop van 2018. Prijzen zijn er voorlopig niet.

Auteur: Auteur: Pieter Ameye
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Wim 11:19
afbeelding van Wim

fancy tuning, ik snap ze wel, de technologie is er

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws