Bugatti geeft tot 15 jaar garantie op Veyron

bugatti_veyron

Bugatti weet dat het onderhoud van hun Veyron een hele duit kost, ongeveer de prijs van je lever, en hoopt de eigenaars een handje toe te steken met een nieuwe mogelijkheid op een 15 jaar lange garantie.

Bugatti gaat de klanten van de Veyron de mogelijkheid geven op een Loyalty Maintenance Program dat de wagen in een tiptop staat brengt en zo ook de naam van het merk in ere houdt. Dit programma wordt een onderdeel van de garantie die Bugatti als optie aanbiedt aan hun klanten en dat tot wel 15 jaar kan verlengd worden. Dit moet de klanten ook wat verlichten van de extreem dure onderhoudskosten van de Veyron. Voorbeeldje: na een ritje boven de 400 km/u zijn de 4 banden aan vervanging toe en laat dat ongeveer de prijs zijn van een standaard Volkswagen Polo.

Tot in detail

Tijdens het programma krijgt de Veyron het Bugatti Certified Seal op gespijkerd. Wat zoveel betekend als “alles wordt nagekeken en eventuele problemen worden verholpen”. Zowel de motor, het interieur en exterieur worden hier grondig gecontroleerd en eventuele updates of verbeteringen worden dan in één keer toegepast. Er zijn een heleboel verschillende loyaliteit programma’s om aan elke specifieke wens van hun klant te kunnen voldoen, dit is wel nodig bij zo een exclusief merk als Bugatti.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie