Officieel: Nissan Terra is Navara in SUV-verpakking (2018)

nissan-terra-2018_01

Een SUV met zeven zitplaatsen op het ladderchassis van een pick-up. Geen idee of we dat nu net een positief, dan wel een negatief punt moeten vinden van deze Nissan Terra. Hoe dan ook, vanaf vandaag bestaat deze Navara in SUV-plunje officieel.

Hij zat er aan te komen en Nissan heeft vandaag besloten de Terra te delen met de wereld. De zoveelste SUV op de markt zou je kunnen zeggen al is er iets raars aan de hand met de Terra. Onderhuids de zevenzitter staat namelijk het ladderchassis van de Navara. Jawel, de pick-up van Nissan die ook als Renault Alaskan en Mercedes X-Klasse door het leven gaat. Het gevolg van een strategie waarbij het Japanse merk meer dingen wou doen met het chassis van de Navara.

nissan-terra-2018

Al is het natuurlijk de vraag of dit ding überhaupt comfortabel rijdt op dat 'agrarisch' onderstel. Wel, als het een troost mag zijn; de SsangYong Rexton bolt ook op een ladderchassis en die komt heus comfortabel voor de dag. Nu, niet dat we ons hier echt grote zorgen over moeten gaan maken. De Terra zal namelijk eerste gelanceerd worden in China en dan naar specifieke Aziatische markten gaan. Een Europese lancering lijkt dan ook klein.

nissan-terra-2018
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws