Nissan punt Juke bij (2018)

nissan-juke-facelift-2018_01

In de herfst, zelfs wat winter, van zijn carrière maar dat taant de verkoop niet van de Juke. Nissan, die geven hun expressieve crossover nog een laatste facelift voor de nieuwe generatie het toneel mag betreden.

Een subtiele nip & tuck zoals we wel vaker zien bij de Japanse merken, deze Juke facelift voor 2018. Met - letterlijke - mascara voor de V-grille, koplampen en richtingaanwijzers op de buitenspiegels krijgt de Juke een zwart sfeertje over zich. Toch vallen er voortaan twee nieuwe felle kleuren te rapen, Vivid Blue en Chestnut Bronze. Ook het lichtmetaal werd onder handen genomen met nieuwe designs die tot 18-duims groot gaan.

nissan-juke-facelift-2018

Binnenin optioneel een Bose-audiosysteem, nieuwe display met witte tekens op een zwarte achtergrond en twee accentkleuren te rapen. Wederom, een subtiele facelift. Voorin dan ook gekende motoren. Met benzines die van 94 tot 190 pk doorlopen en diesels die van 110 tot 124 pk sterk zijn. Volgens bronnen zou dit jaar nog de nieuwe generatie Juke zijn debuut maken op een autosalon. Waarna de verkoop van start kan gaan in 2019.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws