Rolls Royce creëert nog maar eens gelimiteerde versie

rolls_royce_wraith_luminary_collection

Dit keer maakt Rolls Royce een gelimiteerde versie van 55 stuks van de Wraith die de naam Luminary Collection draagt. We zullen er wat meer licht opwerpen.

Wat heeft de Rolls Royce Wraith Luminary Collection meer boven een standaard Rolls? Een speciale lakkleur, Sunburst Grey, waarvoor ze hun stof tot nadenken bij het gouden uur, moment net na zonsopgang en –ondergang, hebben gehaald. De gekende Rolls Royce coachline keert ditmaal ook terug op de motorkap. Verwacht je meer uiterlijke verschillen? Pech, dit is alles wat je buitenaf extra krijgt. Rolls Royce gaat je vooral overtuigen met wat ze binnenin kunnen aanbieden.

rolls_royce_wraith_luminary_collection

Binnenin zien we een indrukwekkende sterrenhemel van maar liefst 1.340 lichtpuntjes die voor de eerste keer in zijn geschiedenis ook een vallende ster kan uitbeelden, niet één vallende ster maar acht stuks. Het hout is van een speciale Tsjechische eik die de juiste kleur moet bezitten en in de spotlight staat door 176 led-lampjes.

rolls_royce_wraith_luminary_collection

Verder zijn de stoelen vooraan bekleedt in een zadelkleurig leder, terwijl de achterbank in een antraciet kleur is afgewerkt. Achteraan kan je ook kiezen voor een zeeschelpen-kleur, vraag ons niet wat je je daarbij moet voorstellen. De middentunnel is afgewerkt in handgeweven stof van roestvrijstaal waarvoor ze drie dagen nodig hebben om die stof te produceren.

Auteur: Auteur: Lelievre Kenny
Reacties: 1 reactie

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Techno Patat 22:42
afbeelding van Techno Patat

Die zijn wel creatief met hun special editions! Bugatti smeet er een kleurtje op, Rolls smijt er 200 ledjes extra in :D!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws