Officieel: Toyota Hilux Limited is facelift in speciale editie (2018)

toyota-hilux-limited-2018_02

Hij is dit jaar vijftig, de Hilux van Toyota, waardoor je een rits aan verjaardagsedities kan verwachten. Deze Limited is er ook zo eentje en is speciaal omdat die eigenlijk een faceliftversie naar Europa brengt. Sta ons toe het even uit te leggen...

In november van vorig jaar kwam Toyota met een faceliftversie van de Hilux op de proppen voor de Thaise markt. Waarom? Dat weet niemand echt specifiek maar wel was iedereen unaniem over het uiterlijk; de Thaise Hilux ziet er een stuk lekkerder uit. Goed nieuws alvast voor klanten op zoek naar een lekkere Thaise brok, want Toyota brengt via een rare omweg de facelift ook naar ons Belgenland.

toyota-hilux-limited-2018

Een omweg in die zin dat Toyota spreekt over de Hilux Limited, de nieuwe topuitvoering voor de pick-up. Met steeds een double-cab en automaat. Herkennen doe je de Limited dus door het nieuwe voorsteven maar eveneens door de specifieke oranje lakkleur (Metallic Orange.). Binnenin geen wereldschokkende wijzigingen, wel een lederen interieur, witte wijzerplaten en een 'Limited'-animatie die afspeelt op het centrale infotainmentscherm wanneer het contact wordt aangezet.

toyota-hilux-limited-2018

Over folietjes gesproken, de sleutel is ook specifiek voor deze uitvoering met een silhouetschets van de nieuwe neus. Wat dit allemaal moet kosten? 44.140 euro met alle bovengenoemde aanpassingen standaard. Waardoor deze Limited eigenlijk maar 2.000 euro duurder is dan de huidige topversie.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws