Harry en Meghan trouwen en Mini viert mee

mini_harry_meghan

De trouwpartij in het Brtis koningshuis is reden genoeg voor Mini om een unieke “one-off” te produceren. Niet om de prinses te vervoeren, maar om na de trouw te veilen en de opbrengst integraal naar een goed doel te sturen.

Het goed doel in kwestie is Children’s HIV Association, CHIVA. Na 19 mei, de dag dat Harry en Meghan het JA-woord geven, wordt de wagen per opbod verkocht aan de hoogste bieder waarna alle opbrengst richting het goed doel vertrekt.

hun best gedaan

De unieke Mini krijgt een Crystal White lakkleurtje over zich heen gegoten waarna er unieke zilver-blauwe strepen worden aangebracht. Bij Mini-tjes was het altijd al mogelijk om een speciale afwerking op het dak te bestellen, voor het echtpaar wordt gekozen voor een unieke print -wat het moet voorstellen? Geen idee.

mini_harry_meghan

Verder is het oog voor detail te zien aan de richtingaanwijzers waar “M <3 H” in staat gegraveerd. Het licht dat “Mini” op de grond laat schijnen, wordt vervangen door “Just Married”. Binnenin is er gekozen voor grijs leder en 3D geprinte onderdelen. Een richtprijs is er niet gegeven, maar voor een goed doel mag het van ons “heel veel” zijn.

Auteur: Auteur: Lelievre Kenny
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws