Nieuwe Audi A1 loert om de hoek

audi-a1-teaser

Al zal je voortaan verder dan Brussel moeten rijden, want Audi's kleinste zal in de toekomst geassembleerd worden in Spanje en niet meer bij Audi Vorst. Een eerste plaagvideo op sociale media doet daar geen twijfel meer over bestaan.

Van de statische A6 over de potige Q8 naar de kleine A1, Audi heeft een druk jaar voor de boeg qua lanceringen. Al kan je natuurlijk de vraag stellen dat dit ooit anders is geweest. Na de focus op haar zakensedan en stevig SUV mag de lichtspot nu gezet worden op de kleinste met vier ringen; de A1.

Die mag binnenkort vanonder het doek en Audi kan het niet laten om even te pochten met het interieur. Een interieur met twee stevige digitale schermen. Een daarvan krijgen we alvast te zien met daarop een knipoog naar Spanje via het woord 'Barcelona'. Audi staakt namelijk de productie van de A1 in Brussel en trekt de karavaan naar Spanje. Veel andere details zijn er niet geweten over de A1, al wordt aangenomen dat de driedeursversie het gamma zal verlaten en dat er onder de kap motoren vanuit de VW Polo en Golf komen te liggen.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws