Officieel: Chevrolet Blazer bekt lekker (2018)

chevrolet-blazer-2018_01

Chevrolet heeft voor de Amerikaanse markt het doek gehaald van de weeral zesde SUV in haar line-up. Die Blazer moet klanten lokken door zijn agressieve/ sportieve styling en lekker klinkende naam.

Grabbel je in de doos van de crossovers en SUV's, dan zal je het éne generische product na het andere vinden. Deze Blazer gaat tegen die stroom in door een uitgesproken design neer te zetten bovenop zijn vier wielen. Een geslaagde missie van Chevrolet. Misschien nog beter dan bij de huidige looks van de Camaro. Want we moeten eerlijk zijn, het zou niet misstaan op onze Europese bodem. Nu ja, als er überhaupt een markt zou zijn.

chevrolet-blazer-2018

De Blazer is namelijk naar Amerikaanse normen een middenklasse SUV, in realiteit is 'ie ruwweg zo groot als een BMW X5. Motoren? Een 2.5-liter viercilinder met 196 pk of een 305 pk sterke 3.6-liter V6. Standaard rooit de Blazer het met zijn voorpootjes, optioneel is er vierwielaandrijving beschikbaar. Het interieur? Wel, je hebt het niet van ons maar daarvoor hebben ze stiekem gekeken naar de huidige interieurs van Mazda. Helemaal niets mis mee natuurlijk.

chevrolet-blazer-2018

Zou je dit kopen, moest Chevrolet nog in Europa vertoeven?

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
MilleMiglia 21:15
afbeelding van MilleMiglia

Ik zou het best wel overwegen. Veel mooier gestyled als veel Europese concurrenten. Maar de motoren zijn niet echt gepast voor de Europese markt, of staat er ook een hybride op de planning?

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws