BMW 1 Reeks Sedan trekt richting Mexico

bmw_1_reeks_sedan

De “exclusief voor de Chinese markt bedoelde” BMW 1 Reeks Sedan steekt dan toch de grens over (en ineens een oceaan) richting Mexico.

Groot BMW-nieuws aan de andere kant van de wereld, want de 1 Reeks Sedan kan je nu ook in Mexico bestellen. Een eigenaardige draai aangezien BMW tijdens het ontstaan van de 1 Reeks Sedan bij hoog en bij laag bleef aanhouden dat 'ie puur voor de Chinese markt bedoeld was. De rest van de wereld trekt dus grote ogen met dit nieuws, maar ziet ook wel mogelijkheden.

De BMW 1 Reeks Sedan zal in Mexico beschikbaar zijn vanaf zo'n 21.100 euro. Voor deze prijs krijg je de instapper 118i, terwijl er ook de mogelijkheid is voor een 120i. Voor een 3 Reeks met dezelfde motor moet je zeker 1.900 euro meer neertellen. Of dat de rivaal voor de Audi A3 Berline en Mercedes-Benz CLA ook naar onze contreien komt is vooralsnog onbekend. Al is de kans weer net wat groter geworden. Op zich is dit geen onmogelijke taak aangezien er geen aanpassingen nodig zijn, buiten die extra kont dan.

Auteur: Auteur: Lelievre Kenny
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws