Toyota GT86 GR Sport blaft hard, bijt niet

toyota-gr-sport-2018_01

De dag dat we opstaan en Toyota een GT86 lanceert met een grob extra vermogen is nog steeds niet gekomen. Wel introduceert Toyota de GR Sport-lijn op de sportieve coupé. Een visueel derivaat van de op til staande GRMN-familie. Extra show zonder extra go dus.

Toyota heeft grootste plannen met GRMN, een badge die enkel op de sportiefste Toyota's zal kleven. Zo hadden we al de Yaris GRMN, binnenkort zou de nieuwe Supra ook zo'n GRMN-versie krijgen. Is zo'n GRMN echter te heftig voor je? Dan kan je altijd in de optielijsten duiken voor een GR Sport-pakket. Met visuele opsmuk die je Toyota een stuk sportiever voor de dag laat komen. Zoals een BMW M-pakket zeg maar, of Peugeot met haar GT-Line.

toyota-gr-sport-2018

De GT86 mag voortaan ook genieten van zo'n GR Sport-pakket. Met een herwerkte splitter vooraan, nieuwe zijschorten, 17-duims (aluminium) velgen en een lipje op de klep. Desgewenst kan je ook opgewaardeerde remmen van Brembo krijgen onder de GT. Wat je niet kan krijgen is een performance-boost. Waardoor voorin de atmosferische boxer 50 pk blijft uitbraken, of hoeveel was het nu ook weer? Dringend tijd voor die Supra...

toyota-gr-sport-2018
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie