Sky View maakt duikboot van je Bugatti Chiron

bugatti-chiron-skyview-2018_1

Als een automerk een nieuwe optie aan het aanbod toevoegt, wordt daar meestal niet veel ruchtbaarheid aan gegeven. Tenzij het om een optie voor de Bugatti Chiron gaat. Of voor de Abarth 124 Spider, dat kan ook.

In de Monterey Car Week zal Bugatti een nieuw glazen dak presenteren op de Chiron. Daarmee kunnen bestuurder en zijn passagier genieten van de open hemel in Dubai terwijl ze over de snelweg cruisen. Het gaat om twee aparte glazen panelen die in het dak worden gemonteerd. Elk deel is 65 centimeter lang en 44 centimeter breed.

Het paneel is opgebouwd uit vier lagen glas, maar is volgens Bugatti toch flinterdun. Dunner dan de gewone dakbekleding alvast, want er zou 2,7 centimeter extra hoofdruimte vrijkomen. Omdat het om twee aparte panelen gaat, zou de stijfheid van de Chiron niet verminderen. Wel zorgen de vier lagen glas voor een bescherming tegen rijwindgeluiden en UVA- en UVB-straling. Zodat je bolletje niet verbrandt tijdens je promenade met de Chiron, natuurlijk.

bugatti-chiron-skyview-2018

Over de prijs van deze optie is geen nieuws, en afgaande op wat zo'n Chiron kost durven we geen gokje doen naar wat ze voor de Sky View zullen gaan vragen.

bugatti-chiron-skyview-2018

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie