Audi e-tron verkast naar San Francisco

audi-e-tron-teaser-doek-2018

Geen vrees, we hebben het niet over de productie die weg zou trekken uit Brussel, wel over het lanceringsfeestje van de elektrische SUV. Origineel was dat feestje voor Brussel maar na een hele hetze is uiteindelijk San Francisco gekozen als lanceringsplaats. Waarom? Dat zal je aan Audi moeten vragen.

Wat waren ze blij bij Audi België met het nieuwst dat Brussel dé locatie zou zijn voor de lancering van één van de belangrijkste modellen in decennia. Die blijdschap is echter al even opgeborgen want vlak na het arrest van de CEO van Audi besloot het merk prompt het evenement af te schaffen. Om een dikke middenvinger te geven aan Europa en de regeringsleiders in Brussel? Dat zullen we nooit helemaal weten.

Hoe dan ook, er is een nieuwe lanceringsdatum verschenen op de kalender; 17 september. Niet in Brussel, wel in San Francisco (VS). Na dat feestje ligt de focus evenwel terug op Brussel, want Audi Vorst zal instaan voor de productie van de eerste elektrische wagen (SUV) van het merk. Die moet dan in het voorjaar van 2019 zijn weg naar de eerste klanten vinden. Hopelijk is de verkoop en het succes minder troebel dan de lancering die ondertussen al bijna vier jaar aan de gang is...

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
andre123 07:29
afbeelding van andre123

laat ze maar feesten in us,als ze zich daarmee beter voelen.
veel belangrijker is de productie.
alleen spijtig dat het weer eentje in de tesla prijsklasse wordt.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws