Ook Skoda Karoq mag bij de Scout (2018)

skoda-kodiaq-scout-2018_02

Skoda zag de komkommertijd het ideale moment om een nieuwe versie van haar Karoq voor te stellen. Die Karoq Scout brengt een toefje terreinvaardigheid naar de kleinste SUV van het merk.

De Tsjechen gaan graag aan de Scout, want na de Octavia Combi Scout en Kodiaq Scout mag nu ook de Karoq bij de familie. Een familie voor de avontuurlijke huisvaders of -moeders. Daarbij gaat het trouwens niet enkel aan een aangepast uiterlijk met extra beschermpanelen maar ook om een standaard vierwielaandrijving.
Waardoor het dus niet alleen maar show is.

skoda-kodiaq-scout-2018

Naast de vierwielaandrijving wordt de rijhoogte miniem opgetrokken, wordt er een specifieke offroadmodus toegevoegd en krijg je standaard het Off-Road Assist-pakket. Die technische aanpassingen moeten er dan voor zorgen dat Karoq Scout verder geraakt dan zijn regulier broertje. Op motorisch vlak koos Skoda er voor de Scout beschikbaar te stellen met de 1.5 turbobenzine van 150 pk (standaard automaat) en de 2.0-liter diesel. Die laatste komt er met 150 of 190 pk, de versie met 150 pk kan je desgewenst krijgen met handbak.

skoda-kodiaq-scout-2018

Prijzen heeft Skoda momenteel nog niet maar reken op zo'n 35.000 euro.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie