Aston-Martin brengt Bond's DB5 opnieuw uit

aston-martin-db5-bond-2018_3

Je hebt iconische filmwagens en dan heb je de DB5. Geen Bondcar meer herkenbaar dan de zilveren Aston. Reden genoeg voor Aston Martin voor een heruitgave van hun legendarische filmheld.

Dit worden geen "gewone" DB5's. Aston Martin heeft namelijk een joint venture met EON Productions, heb bedrijf achter de Bond films. Dat wil zeggen dat deze reproducties dus ook alle gadgets aan boord gaan hebben die de DB5 in de films heeft. Aan gadgets is er trouwens keuze genoeg, hij verscheen dan ook in zeven bondfilms: Goldfinger(1964), Thunderball(1965), GoldenEye(1995), Tomorrow Never Dies(1997), Casiona Royal(2006), Skyfall(2012) en Spectre(2017).

Hoewel ze zo veel mogelijk alles origineel willen houden, gaan ze hem niet één op één nabouwen. Hier en daar zullen zullen moderniseringen worden gedaan om de betrouwbaarheid te kunnen garanderen. Er worden amper 25 stuks gemaakt en de steenrijke eigenaren gaan diep in hun buidel mogen tasten. 2,75 miljoen pond of 3 miljoen euro vragen ze voor de bondwagen. En diegene die hem mogen kopen kunnen ze zelfs niet mee op straat. Verdoken machinegeweren zijn nog altijd niet legaal in de meeste landen.

 aston-martin-db5-bond

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie