Toyota Yaris Y20 is gouden knipoog naar begindagen

toyota-yaris-y20-002

Twintig jaar geleden lanceerde Toyota de Yaris op Europese bodem, een auto die uitgroeide tot het meest succesvolle model voor het merk in de EU. Een prestatie die niet ongezien voorbij kon gaan. Een nieuwe Y20-variant zet de Yaris in de bloemetjes, met een goudkleurige knipoog naar het origineel.

Zie je vaak op zondag een oude Yaris voorbij bommelen in een felgoude kleur? Wel, dan heeft Geraldine destijds een Yaris in de lanceringskleur gekocht. Om Geraldine te bedanken voor die aankoop twintig jaar geleden heeft Toyota besloten een nieuwe uitvoering te introduceren. Toyota noemt 'm de Y20, iets specifieker gaat het over een rijkelijk uitgeruste Yaris die je desgewenst kan krijgen met exact dezelfde goudkleurige lak als twintig jaar geleden (minus de giftige stoffen waarschijnlijk).

toyota-yaris-y20

Is dat wat te fel voor je, dan kan je ook opteren voor tinten van zwart en grijs. Doet dat echter maar niet, want ons straatbeeld kan wel wat kleur gebruiken. Verschillende Y20-bagdges rondom maken trouwens het feestje af. Een nieuw infotainmentsysteem moet dan weer de connectiviteit verbeteren. Alvast een mooi uitzwaaimodel voor de huidige generatie die in de winter van zijn carrière zit.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws