Volkswagen Beetle exit 2019

volkswagen_beetle_final_edition

2019 is het jaar dat het over en uit is met de Volkswagen Beetle. De herontdekking van de oer-Kever gaat er uit met een laatste “hoera”.

Om direct met de deur in huis te vallen, zo'n Volkswagen Beetle Final Edition zal je niet snel op onze banen terug vinden. Vooralsnog is hij enkel bestemd voor de Noord-Amerikaanse markt waar je hem kan terug vinden in een “Final Edition SE” en “Final Edition SEL” uitvoering. Dit is het einde voor de Volkswagen Beetle, maar niet getreurd! Hinrich J. Woebcken, de grote baas Volkswagen Noord-Amerika, maakt duidelijk dat we “nooit nooit” mogen zeggen.

Eerbetoon

De Beetle gaat er uit met een knal, een extra knal van standaard chroom. Verder ligt er een 175 pk sterke 2.0 TSI onder de kap en kan je kiezen uit Safari Uni, Stonewashed Blue, Pure White, Deep Black Pearl een Platinum Grey. Waarbij de eerste twee een rechtstreekse knipoog zijn naar de oer-Beetle die tot 2003 in Mexico in productie was in die beige en blauwe tint. De dichte Beetle krijgt standaard een schuifdak terwijl de Final Edition SEL-versie, de topversie, ook beschikt over bixenonkoplampen, led-achterlichten en mistlampen. Vette velgen kunnen natuurlijk op zo een Final Edition niet ontbreken.

volkswagen_beetle_final_edition
Auteur: Auteur: Lelievre Kenny
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws