Skoda schetst Kodiaq GT

Skoda Kodiaq GT

Deze zomer kregen we 'm eigenlijk al in puur metaal te zien, nu is Skoda gestart met de plaagcampagne van de Kodiaq GT, een Kodiaq met coupé-allures. Het betaalbaar alternatief voor de Audi Q8 zeg maar.

Skoda stuurt officieel de eerste schetsen de wereld in van haar Kodiaq GT waardoor het duidelijk is; we hoeven niet meer lang te wachten op de lancering. Dit jaar nog vanonder het doek lijkt logisch, gezien het feit dat hij eerder al gekiekt werd zonder enige vorm van camouflage.
Deze auto is zo klaar als instantsoep. Alleen moet 'ie eerst nog langs de marketingafdeling passeren voor de plaagcampagne.

Skoda Kodiaq GT

De nieuwe carrosserieversie van de Kodiaq krijgt een Coupé-SUV-saus over zich. Met zijn aflopende daklijn en kortere proporties (zowat 6 centimeter minder) moet de Kodiaq GT sportiever voor de dag komen. Even de roesbubbel doorprikken? Initieel zal Skoda enkel deze GT-versie lanceren op de Chinese markt. Daar mogen ze kiezen uit een rits benzinemotoren die oplopen tot 186 pk.

Skoda Kodiaq GT

Ook naar Europa, deze Kodiaq GT? Zonder twijfel. Maar eerst het commercieel succes van China (lees: geld) binnenrijven. Zo gaat dat tegenwoordig...

Auteur: Auteur: Kenny
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws