Audi's vliegende taxi heeft succesvolle test achter de rug

audi pop up next test 2018

Tussen alle generische en ietwat minder generische producten door werkt Audi ook gestaag aan Pop.Up Next. Pop watte? Een vliegende en rijdende autonome taxi die het merk samen ontwikkelt met vliegtuigfabrikant Airbus. Het project heeft nu haar eerste succesvolle test achter de rug.

Laten we meteen het feestje vergallen; in de test gebruikte Audi een "auto" en drone op één vierde van de uiteindelijke schaal. Waardoor ze op dit moment hoogstens in staat zijn om je poedel veilig te transporteren. Toch ziet Audi het geslaagde experiment als een overwinning. Waardoor het nu een kwestie is van opschalen.

Wat is dit nu?

Begrijp je nog steeds niet wat je hier nu ziet. Laat het ons toelichten. Audi gelooft in een wereld waarin we worden getransporteerd door autonome "pods" die sneller grote afstanden kunnen afleggen met de hulp van een drone. Simpel gezegd: Een autonome pod haalt je op aan je voordeur, rijdt naar een open plek en laat zich daar vastkoppelen aan een drone. Die drone vliegt je naar een landingsplek in de buurt van je werk en landt daar waarna de pod het laatste stukje aflegt tot aan de voordeur van je werk.

audi pop up next test 2018

Audi gelooft er in dat deze technologie wel eens binnen 10 jaar beschikbaar kan zijn. Dat het publiek er evenwel klaar voor is, een luchtruim vol drones?

audi pop up next test 2018
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws