Wat?! Toyota zal op autosalon Tokio nogmaals nieuwe concept van Supra neerpoten

toyota gr supra super gt concept

Ja, Toyota is al lang klaar met de productieversie van de nieuwe Supra maar nee, voor de kiezen krijgen we 'm nog niet. Het autosalon van Tokio volgend maand leek de uitgelezen plaats maar Toyota heeft gekozen er de GR Supra Super GT neer te zetten. Wederom een concept van de snelle coupé.

Het is ondertussen al vier (!) jaar geleden dat Toyota plaagde met de komst van een nieuwe Supra via de FT-1. Begin dit jaar kregen we eindelijk een eerste glimp van het productiemodel, met dank aan de GR Supra Racing, een concept die stond te blinken op het autosalon van Genève. Vier jaar in ontwikkeling en twee concepts om de komst aan te kondigen, tijd voor de productieversie, niet?

Niet.

Toyota zal tijdens het Tokio Auto Salon begin januari namelijk een nieuwe conceptversie van de Supra voorstellen. De - adem diep in - GR Supra Super GT Concept. Een conceptwagen die duidelijk moet maken dat Toyota plot haar Supra in te zetten in het Super GT-kampioenschap in Japan. Zowat het DTM van het Oosten zeg maar.

Dan toch een klein beetje verlossing? Volgens de Detroit Motor Show (eveneens begin januari) zal Toyota er haar productiemodel van de Supra lanceren. Waardoor we toch volgende maand eindelijk de Supra in productieplunje te zien krijgen. Dat mag ook wel.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws